34-годишният Тихомир Илиев от Велико Търново преживя история, достойна за

...
34-годишният Тихомир Илиев от Велико Търново преживя история, достойна за
Коментари Харесай

Тихомир от Велико Търново се ожени за белгийка два пъти, а причината...

34-годишният Тихомир Илиев от Велико Търново претърпя история, почтена за сюжет на сериал. Той открива любовта в лицето на белгийка, стават семейство, само че по-късно настъпват неразбирателства и кавги. Разделят се, само че ориста му изпраща тестване, което преодолява с помощта на някогашната му в оня миг брачна половинка. Трудностите им помогнали да премислят връзката си и единствено преди няколко месеца още веднъж минали под венчилото, написа " Борба ".


Тихомир е приключил техникума по електроника във Велико Търново, а по-късно намира прехранване в частния бранш. На 26 години стартира работа в локален филиал на интернационална телекомуникационна компания у нас, бързо съумява да се издигне по йерархичната стълбица и получава предложение за по-висок пост, само че в седалището на компанията в Брюксел. Преди 7 години емигрира в Белгия и на работното място се среща с Марион. Между тях незабавно пламва привличане и през 2014 година се женят и взимат къща на погашение. Съвместният живот се оказал сложен и битовизмите изместват романтиката.

Честите кавги в къщи се пренасяли в общия офис във компанията и откакто издържали единствено една година, през лятото на 2015 Марион подала молба за бракоразвод. Неприятностите обаче траяли при подялбата на имуществото и в последна сметка банката взима общия им дом, белгийката се върнала да живее при родителите си, а нашенецът наел квартира. Тогава били сигурни, че всеки от тях ще продължи по собствен личен път, само че Тихомир стартира да получава мощни болки в гърба, които довели до краткотрайна парализа.

Наложило се да спре работа за известно време, през което да се лекува. Бившата брачна половинка не останала безразлична към страданията му и почнала да го посещава постоянно. Била до него във възстановителния интервал след осъществената интервенция. Около 2 години било належащо, с цел да се върне Тихомир към естествения темп на живот, като през това време работел на половин работен ден от у дома. Семейството му във Велико Търново упорствало той да се върне назад в родното място, с цел да се грижат за него, само че той отказал. Изглежда претърпяното помогнало на двамата да нагодят характерите си, тъй като поискали още веднъж да се врекат във безконечна честност.
„ На рождения ден на Марион Тихомир пада на колене с пръстен и предложение за повторно да се оженят. През май беше сватбата в Белгия. Аз, татко му и брат му пътувахме до такава степен, с цел да сме част от щастливото събитие, тъй като на първата женитба не можахме да присъстваме “, описа майка му Стефка. Тя с неспокойствие чака момента, в който ще посрещне снаха си в остарялата столица, въпреки да приказват разнообразни езици. По нейни думи това ще се случи в края на лятото, когато двамата възнамеряват да посетят родния му град.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР