34-годишният футболист е желан от Левски, но и от ЦСКА,

...
34-годишният футболист е желан от Левски, но и от ЦСКА,
Коментари Харесай

ЦСКА и Левски с интерес към Ивелин Попов

34-годишният футболист е мечтан от Левски, само че и от ЦСКА, написа " Мач Телеграф ". Неговият контракт със Сочи изтича в края на сезона и поради това, че Попето не е бил титуляр в Премиер лигата от септември, няма изгледи той да бъде възобновен.

Хора от " Българска войска " са говорили с Ивелин преди няколко дни.Той е работил с актуалното управление на ЦСКА в Литекс и се познава чудесно с тях.
 Трима съществени играчи на ЦСКА ще са на линия за старта на подготовката
Трима съществени играчи на ЦСКА ще са на линия за старта на подготовката

Мено Кох, Амос Юга и Федерико Варела са изцяло възобновени

" Червените " търсят интензивно сходен футболист - " десетка ". В момента Стойчо Младенов разполага на тази позиция с неубедителния Хамза Чатакович, с непостоянния Федерико Варела и с Греъм Кери.

Шотландецът обаче може и да не се завърне повече в България поради здравословните проблеми на своята брачна половинка, а и да го направи, договорът му изтича през лятото.

Попето е съвършен за ЦСКА и от друга позиция - той е темперамент и има шампионски нрав, като е печелил купата и в България с Литекс, и в Русия със Спартак Москва.

А в борбата с Лудогорец на " армейците " им трябват тъкмо такива футболисти - не следващата вълна от чужденци, които да се чакат по няколко месеца. Има една спънка за възможен трансфер - че Ивелин има " синьо " минало и освен това - постоянно е казвал, че е последовател на Левски.

Иначе не е загадка, че на " Герена " също желаят Попето. Ясно е, че Левски не може да предложи същите пари на 34-годишния състезател, каквито биха му дали от ЦСКА. Но това, че Станимир Стоилов е отпред на " сините ", може да промени нещата.
 Левски подписа с гений на Берое
Левски подписа с гений на Берое

Става въпрос за младия гений Васил Василев

Левски към този момент притегли един досегашен национал и някогашен състезател на Литекс - Георги Миланов, който за негативно време се трансформира в главен състезател на " Герена ". Отделно от това Борислав и Радослав Цонев са на изхода и " сините " ще имат потребност от укрепване.

Въпросът е какво ще избере Ивелин - парите и по-високите цели, които в ЦСКА имат, или ще послуша сърцето си и ще подпише с Левски. Ясно е, че той ще се върне в българското състезание, откакто напусне третия в Русия сега - Сочи.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР