34-годишният боец на UFC Абу Азайтар трогна феновете по света

...
34-годишният боец на UFC Абу Азайтар трогна феновете по света
Коментари Харесай

Боец на UFC трогна феновете с голямото си сърце

34-годишният войник на UFC Абу Азайтар трогна почитателите по света с огромното си сърце. Гладиатора се занимава с щедрост от години и Али Абделазиз реши да опише повече за своя другар и неговата работа в обществените мрежи. Абделазиз споделя, че Азайтар оказва помощ на бедните, болните и посещава старческите домове, като носи цветя на хората.

“Искам да покажа на хората това, с което брат ми Абу се занимава от години. Той оказва помощ на бедните хора, заболели деца и лечебни заведения в цяла Африка и Близкия изток. През цялата тази пандемия работата му не е спряла. Той съставлява кралството на Мароко, хората и UFC.
View this post on Instagram
A post shared by Ali (@aliabdelaziz000) on Apr 3, 2020 at 4:54pm PDT
Той изпраща вентилатори, коли за спешна помощ, медицински консумативи и реши да не върви в Мароко, с цел да продължи да оказва помощ на хората по света и даже купува цветя за остарели хора в домовете. Обичам те, брат ми, ти си най-добрият”, написа Али в обществените мрежи за Абу.
 Азайтар е с връх 14-1-1-1 в ММА и се намира в серия от 9 следващи победи. Той няма загуба от 8 години и е някогашен първенец в междинна категория на GMC. Той направи дебют в UFC в средата на 2018 година и победи Витор Миранда с решение. Азайтар трябваше да се бие против Де Чирико на 11-ти април, само че събитието беше анулирано.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР