34-годишният бивш шампион на UFC в категория петел Ти Джей

...
34-годишният бивш шампион на UFC в категория петел Ти Джей
Коментари Харесай

UFC обещали на допингиран шанс за титлата

34-годишният някогашен първенец на UFC в категория петел Ти Джей Дилашоу твърди, че ще получи късмет за купата, когато се завърне. В момента Дилашоу изтърпява двугодишно наказване от USADA за потребление на неразрешени субстанции. Ти Джей ще има право да се състезава още веднъж през януари 2021 година. Миналата година той сдаде купата си, откакто стана ясно, че е хванат със неразрешени субстанции.

Това се случи, откакто той загуби от Хенри Сехудо в борба за купата в категория муха. В момента Сехудо държи купата в категорията и Дилашоу споделя, че UFC ще му дадат късмет да си върне златото, откакто наказването свърши. Ето какво още показа някогашния първенец в изявление:

" Казаха ми, че ще се удрям за купата, когато се върна, само че това не значи нищо. Направих неточност - нямам права над нищо. Но в случай че това беше моят избор, то било борба за купата. Ако не купа, то тогава борба с войник от топ пет, с цел да потвърдя, че би трябвало да получа този дуел. Мисля, че това има смисъл. Надявам се просто да ме хвърлят при кучетата. Ако не мога да се удрям за купата, желая някой от първите пет, с цел да мога да се удрям за купата. Не съм тук, с цел да си играя. Искам да си върна колана. Все още е мой. Ще бъда подготвен. "
mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР