34-годишната дъщеря на Христо Стоичков – Михаела, която всички наричат

...
34-годишната дъщеря на Христо Стоичков – Михаела, която всички наричат
Коментари Харесай

Мика Стоичкова показа новия мъж в живота си

34-годишната щерка на Христо Стоичков – Михаела, която всички назовават Мика, сподели мъжа до себе си посредством малко видео в Инстаграм. Тя е на отмора край езерото Комо в Италия и преди седмица разгласява загадъчни фрагменти, на които се виждат единствено краката на двойката. Сега Мика показа видео от яхта, на което виждаме и самия мъж, написа ladyzone.bg.

Голямата щерка на именитата осмица роди своето дете в края на септември 2016 година, а през 2019 година се раздели с бащата на детето Айкут Рамадан.

Внучката на Стоичков се споделя Миа Кристина Айкут Стоичкова. Миа произлиза от името на баба ѝ Мариана, Кристина е в символ на почитание към дядото Христо, а Айкут е името на бащата.

Преди месец носителят на „ Златна топка “ влезе във " Фермата " 8, като в края на престоя му стопанството прегледа и неговата внучка.

В началото на септември бе обявено, че Михаела Стоичкова ще бъде новият шеф на Българската професионална футболна лига. Тя ще дава отговор за връзките и стратегическите интернационалните взаимоотношения и поема позицията след отправена покана от президента на организацията Атанас Караиванов.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР