34-годишна майка, бореща се с рядка форма на рак, смята,

...
34-годишна майка, бореща се с рядка форма на рак, смята,
Коментари Харесай

Майка, на 34 години, с рядък вид рак, казва, че е получила „смъртна присъда“ след решение на медицински изпитания

34-годишна майка, бореща се с рядка форма на рак, счита, че е получила „ смъртна присъда “ след отхвърлен достъп до медицински проучвания.

На Стефани Томсън е казано, че нейният рак е прекомерно необичаен, с цел да бъде премислена за евентуално животоспасяващи опити. Въпреки сърцераздирателните вести от онкологичния център Beatson, Стефани остава решена да откри различно лекуване, откакто агресивното положение се популяризира в белите й дробове и мозъка.

Нейните близки неуморно набират средства, с цел да покрият разноските за възможни стратегии за благоденствие, които сега не са налични в NHS. Стефани беше диагностицирана с извънбъбречен рабдоиден тумор; необичаен рак, който нормално се открива при деца през септември предходната година. Въпреки че беше оповестено, че няма рак през октомври 2023 година, лекарите я осведомиха седем седмици по-късно, че той се е върнал и се е популяризирал в белите й дробове, лимфните възли, гръдната празнина и мозъка. В трогателен пост в обществените ме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР