34-годишна жена, 58-годишният й свекър и 54-годишната й свекърва са

...
34-годишна жена, 58-годишният й свекър и 54-годишната й свекърва са
Коментари Харесай

Снаха, свекър и свекърва са жертвите в колата, паднала от мост на Тракия

34-годишна жена, 58-годишният й свекър и 54-годишната й свекърва са трите жертви от жестоката злополука, станала нощес на автомагистрала "Тракия ".

Зад кормилото на лекия автомобил "Нисан " е била младата жена. Движейки се от София към Пловдив, в региона 89-ия километър, 34-годишната К.З. от Сливен е изгубила ръководството над колата. Във въпросния сектор има строително-ремонтни действия, като трасето е обозначено със знаци, табели и светещи бализи.

Нисанът е навлязъл в ремонтираното пътно платно, а от там е паднал през моста в коритото на река "Елшишка ". При конфликта със земята газовата уредба на автомобила е избухнала и колата е изгоряла. Причината за гибелта на двама от тримата починали е точно разразилият се пожар в колата, а третият пасажер е изпаднал от нея, което се е оказало смъртоносно за него.

Извън нисана са открити и 37-годишният брачен партньор на шофьорката, както и 10-годишната им дъщеричка. Бащата и детето са превозени в МБАЛ-Пазарджик.

Мъжът е със строшен таз и сега се намира в реанимацията на лечебното заведение, а момиченцето е с фрактури на двете ръце и охлузвания по цялото тяло. И двамата са открити отвън автомобила.

Пожарът зародил от злополуката е изгасен бързо от пожарникарите, защото в региона има бензиностанции. Според в началото събраните данни причина за тежкия случай е висока и несъобразена с пътната конюнктура скорост.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР