34-годишен пациент избяга от Реанимация, скочи от етажа на отделението

...
34-годишен пациент избяга от Реанимация, скочи от етажа на отделението
Коментари Харесай

Пациент избяга от Реанимация, намериха го и го интубираха

34-годишен пациент избяга от Реанимация, скочи от етажа на отделението в бургаската многопрофилна болница, а по-късно избяга. Той е от Поморие, признат бил с остра дихателна непълнота в Хирургическия корпус на лечебното заведение. Медиците имали подозрение и за ковид. Открили го в прилежащ блок. Върнали го в изолирана стая.
Тази заран положението му се влошило и той е бил интубиран, оповестява Българска национална телевизия. Отделен е в изолирана стая.
Историята стартира през вчерашния ден следобяд, когато мъжът бил признат в болничното заведение.
Заради съпътстващи признаци и затрудненото дишане, лекарите от бургаската болница са поискали разрешение от РЗИ-Бургас за тестване на пациента с PCR тест, само че подобен им е бил отхвърлен. Причината е, че 34-годишният мъж не е здравноосигурен. Болен ли е той от ковид, остава въпрос без отговор. В момента мъжът е обособен в изолирана стая.
Малко по-късно 34-годишният пациент къса системите и скача през прозореца на стаята си на 3-тия етаж на болничното заведение. Той пада върху козирката на бранша с колите за спешна помощ на Спешна помощ и по-късно бяга.
Полицейски чиновници стартират търсене и след близо 2 часа помориецът е открит в близкия жилищен комплекс, като е върнат назад в болничното заведение.
.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР