"Алфа" се превърна в СМС телевизия с проруски посланияЛидерът на

...
"Алфа" се превърна в СМС телевизия с проруски посланияЛидерът на
Коментари Харесай

"Алфа" се превърна в СМС телевизия с проруски послания

"Алфа" се трансформира в СМС телевизия с проруски послания
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров трансформира партийната телевизия "Алфа" в платформа за СМС послания.

След като спря излъчването на малкия екран довечера Сидеров персонално се подписва под искрено антиевропейски послания и в отбрана на съветските църковни позиции във връзка с Украйна и против Вселенската патриаршия, а във връзка с Македония пази ползите на Сръбската черква.

На мястото на честотата, на която се излъчваше неговата телевизия „ Алфа “, се появи следното обръщение на водача на "Атака":

„ Как Сорос още ръководи България

Истанбулската спогодба щеше да мине под натиска на ГЕРБ – Цветан Цветанов и НФСБ – Валери Симеонов, в случай че не бях се противопоставил гневно

Волен Сидеров “.

Този надпис беше заменен с нов, в който той упрекна съдружните си сътрудници и премиера, че не са взели вярно отношение за протичащото се в православния свят - Украйна и Македония.

"На 15 октомври вицепремиерът Симеонов влезе в разкол във връзка на настояването за ерес в Македония, нанесе удар на българската история и се сложи над църковните догми с думите: Не виждам за какво канонът би трябвало да бъде спазен... Призовавам премиера да каже това позиция на българското държавно управление ли е.", написа на телевизионния екран.

Неговата телевизия спря излъчването си от през вчерашния ден. Вместо програмата на черен декор се появи надпис: „ Телевизия Алфа спря. Питайте държавното управление за какво? “

Кабинетът няма отношение към прекъсването на партийната телевизия, съобщи на собствен ред вицепремиерът Красимир Каракачанов, който е и съдружен сътрудник на Сидеров в Обединените патриоти. Той изясни, че една медия може да бъде спряна единствено с решение на Съвет за електронни медии.

От своя страна ръководителят на Съвет за електронни медии София Владимирова съобщи, че те не са били известени за прекъсването на телевизия "Алфа". Те са изпратили писмо до доставчика за повече информация. „ Ако е имало някакви документални взаимоотношения сред доставчика и Съвета за електронни медии, те щяха да са, естествено, налични и известни. Такива нямаме! Към този миг нямаме изясненост каква е тъкмо ситуацията", сподели Владимирова пред БНР. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР