334-ма починаха! Първи сме по смъртност от коронавирус в световен

...
334-ма починаха! Първи сме по смъртност от коронавирус в световен
Коментари Харесай

Борисов в Раковски: 334-ма починали! Това го доведоха Радев и Кацаров!

 " 334-ма починаха! Първи сме по смъртност от ковид в международен мащаб на глава от популацията! Това го доведоха Радев и Кацаров. Месец и половина им говорихме " Затваряйте, вземете ограничения, ваксинирайте ".

Мисля, че към този момент за всички българи стана ясно демокрацията на Радев какво е. Много забавно дали в кметства като Плевен, Видин, където са кметове на Радев, дали от администрацията ги тормозят. Има по-притеснителни неща, само че всеки ден излизат нескрито. Вчера вечерта за следващ път задължи младите в България с нов дълг ". Това съобщи водачът на ГЕРБ  в Раковски. 

" По информация над 40 души са били привиквани през 15 минути в полицията. На хората не са повдигани никакви обвинявания, като са ги принуждавали да подписват предупредителни полицейски протоколи, тъкмо както Рашков правеше със стотици и на предходните избори. 

По разпореждане на силовия министър на  са привиквани чиновници от общинското пътно дружество, като не са им давани копия от наложително подписаните от тях протоколи, нито пък им е разрешено да ги снимат с телефон ", изясни Борисов.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР