330 души получават хранителни пакети от Клуба на инвалидите 216

...
330 души получават хранителни пакети от Клуба на инвалидите 216
Коментари Харесай

216 души получиха вече помощите си от Клуба на инвалидите

330 души получават хранителни пакети от Клуба на инвалидите

216 души към този момент са получили помощите си от Клуба на инвалидите. Остават още 114 души, които да получат пакетите си. На множеството сме звъннали по телефона, другите сме ги известили персонално, споделиха от клуба.

330 пакета с хранителни артикули се раздават на хора с увреждания в Хасково, заяви ръководителят на общинската организация и клуба на инвалидите в регионалния град Милка Костова. Пакетитеще се раздават в клуба намиращ се на бул. " България " 164 от през днешния ден до 17 декември - понеделник. Благодарни сме на спонсорите ни, които помогнаха с пари и артикули.

43 от 216-те пакетите са изпратени в село Стамболийски, което е съставно сдружение към Хасково. Пакетите с хранителни артикули са за членове на общинската организация и клуба. Раздаването им е по отношение на Международния ден на хората с увреждания и идните Рождество Христово и Нова година.

Припомняме, че всеки пакет съдържа 2 бурканчета лютеница, бутилка олио, брашно, макарони, домашна юфка, 10 кебапчета. Сред първите, които си получиха помощите беше Тодор Атанасов, който има синя членска брошура в организацията, той взе и пакета на сина си Красимир. Веднага след него на опашката се подреди Петя Колева, която сподели, че е доста признателна на клуба, за предоставената помощ за празниците.

Ако останат неполучени пакети с хранителни артикули, ще ги употребим в обществената кухня към клуба, която храни към 40-50 нуждаещи се хора на ден, посочи Микла Костова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР