33-годишният Валентин Асенов, който беше задържан за блудство с две

...
33-годишният Валентин Асенов, който беше задържан за блудство с две
Коментари Харесай

Шок! Педофилът Асенов карал хляб в още 15 училища, призинал за гнусната гавра с убийствено хладнокръвие

33-годишният Валентин Асенов, който беше арестуван за блудничество с две първокласнички в тоалетната на 17-о СОУ „ Дамян Груев “, е доставял самун и закуски в още най-малко 15 столични учебни заведения. Той работел на контракт за един от най-големите хлебозаводи в София и имал достъп до задния вход на школото, в което учили девойките на 7 години, оповестява „ Телеграф “.

Както БЛИЦ заяви, той направил гаврата в четвъртък към 12.50 ч. Камери снимали по какъв начин прави няколко крачки по коридора и се насочва към женската тоалетна, където нападнал децата и ги карал да го пипат по половия орган.

„ Съжалявам, не трябваше по този начин да върша “, признал по-късно той пред проверяващите. Прокуратурата го остави за 72 часа в ареста и му повдигна обвиняване в блудничество.

„ Можете ли да пазите загадка “, попитал Асенов първокласничките, след което ги карал да го заловен за гениталиите. Когато завършил, първокласничките избягали. Задържаният частично признал виновността си, само че имал друга версия за случилото се. Негови близки го оправдаха, че той е влезнал в тоалетната и децата са се изплашили.

В петък, когато след недоволство на децата родители отишли при шефа Антоан Тонев, Асенов още веднъж се появил в учебното заведение за доставки. Едно от девойките го разпознало, а татко му оказал помощ за задържането на Асенов до идването на униформени от 3-о РПУ.

„ Ако моето дете не беше споделило, щше да има и други жертви, споделя Кирил Трилев, татко на момичето, подало сигнала. Двете сдеца са били разпитани в така наречен синя стая в полицията в наличието на психолог и арбитър.

Трилев, обаче, упрекна шефа, че си мие ръцете, тъй като до ареста се е стигнало с помощта на родител.

През март петокласникът Симо звук същото учебно заведение е бил пресрещнат вечерта от мъж със същото изложение, описаха пред „ Телеграф “ възпитаници от 17-о СОУ. Извършителят още веднъж предиздвикал момчето да го опипва, само че Симон хукнал да бяга. Не е ясно дали тогава от учебното заведение са уведомили Министерство на вътрешните работи.

Криминалисти разкриха, че по време на разпитите ромът Асенов се държал извънредно умерено. Не бил обезпокоен, знаел си правата. След като признал и декларирал, че съжалява, оповестил с студен звук, че повече няма да приказва и желае юрист.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР