33-годишният Спас Василев от Кочериново, измамил десетки потребители на Фейсбук

...
33-годишният Спас Василев от Кочериново, измамил десетки потребители на Фейсбук
Коментари Харесай

Прокуратурата поиска най-тежката мярка за неотклонение за заподозрения в измами чрез Фейсбук Спас Василев

33-годишният Спас Василев от Кочериново, измамил десетки консуматори на Facebook с обещания за евтини самолетни билети, остава за непрекъснато в ареста. Преди началото на съвещанието в Софийския областен съд той сподели, че съжалява и отхвърли за приказва пред медиите и пред съда. 

Прокуратурата изиска най-тежката мярка за неотклонение поради дело на 5 години за машинация със самолетни билети за 490 лв.. Съдът сподели " да ", тъй като Спас Василев, който през последните години живее във Facebook като Александър Николов е направил с обсег и непримиримост трансграничната си незаконна активност. Защитникът му обаче твърди, че Спас е желал да оказва помощ на  хората, не да ги мами. Адвокатът му Георги Ценев изясни, че се е стигнало до ужилени, тъй като:

Той оска да прави услуги на хората, само че не може да се оправи.

Ценев изясни, че Василев самичък се е предал в ГДБОП в петък сутринта, откакто до момента в който бил в Бургас схванал, че го търсят.

Прокуратурата работи и по нови сигнали против Спас от Кочериново, включително и по връзката му с профил на Александър Николов, сподели прокурор Вероника Трифонова :
 
Предстоят следствени дейности и експертизи.

Василев обаче удостовери връзката със Спас-Александър и на въпрос на медиите познава ли някого от тях в правосъдната зала отговори:

Някой, да.

Спас станал Александър във фейсбук, тъй като не харесвал името си, допусна юрист Ценев и изясни дейностите отвели клиента му в ареста по този начин:

Уважение и внимание е търсел. Правел е контакти на публицисти с значими хора, които трябвало да бъдат интервюирани. Много хора са почнали работа с помощта на негови подкрепи. И на него му е било прелестно да прави услуги на хората.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР