33-годишният Руси Русев Енев от руенското село Вресово е напуснал

...
33-годишният Руси Русев Енев от руенското село Вресово е напуснал
Коментари Харесай

Мистерията се заплита: Битият от фирма за бързи кредити Руси духна в чужбина, бременната му булка – с амнезия

33-годишният Руси Русев Енев от руенското село Вресово е напуснал България тази заран в 05.35 ч. с микробус, без да потърси подпомагане от полицията или от други органи във връзка с изказвания от него за побой, оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Бургас. Както БЛИЦ заяви, през вчерашния ден мъжът се свърза със уеб страницата „ Флагман “, с цел да заяви, че е пребит от наказателна бригада за бързи заеми поради дълг от 200 лева Руси разказал в диалог по телефона, че е налаган с юмруци и ритници по цялото тяло и се опасява даже да напусне дома си, камо ли да се оплаче в полицията.

" Беше ужасно. Казах на дамата да бяга, с цел да не стане нещо с детето. Те и нея удариха, отнесе няколко ритника, нека да й няма нищо. Цялата махала видя какво става”, разказал Руси през вчерашния ден.

Веднага след обявата чиновници от Районно ръководство – Руен се самосезира и прави щателна инспекция проверка по случая. Те обаче съумяват да открият само, че Руси е потопен вдън земя. Той не е открит в дома си или при някой от околните му. Бременната му жена пък внезапно получава амнезия и твърди пред ченгетата, че не са посягали на нея или брачна половинка й.

Служителят на компанията за бързи заеми предстоящо отричал да е посещавал Вресово през последните няколко дни.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР