33-годишният принц Хари и годеницата му Меган Маркъл ще сключат

...
33-годишният принц Хари и годеницата му Меган Маркъл ще сключат
Коментари Харесай

Официално! Принц Хари и Меган се женят на 19 май

33-годишният принц Хари и годеницата му Меган Маркъл ще сключат брак на 19 май, оповестиха от двореца Кенсингтън, съобщи Би Би Си. Церемонията ще се състои в катедралата " Сейнт Джордж " в замъка Уиндзор. Тя ще бъде водена от архиепископа на Кентърбъри и от декана на Уиндзор.

Катедралата събира към 800 посетители, което ще направи бракосъчетанието сред Хари и Меган доста по-интимно, за разлика от сватбата на брат му Уилям с Кейт Мидълтън, на която участваха близо 2000 посетители.

От Кенсингтън обявиха, че двойката показва своята признателност за всички пожелания, които се получили. Точно в 13 часа младоженците ще преминат през Уиндзор в колесница.

" Те се надяват, че късата им обиколка ще даде опция на повече хора да се приближат до празничната атмосфера ", обявиха от Кенсингтън.

За сватбата ще заплати кралското семейство. А преди нея американската актриса Меган Маркъл ще бъде кръстена в британска черква и ще получи английско поданство, написа " 24 часа ".

36-годишната Меган ще се откаже от кариерата си в киното, както и от уговорките си към Организация на обединените нации, където тя пази правата на дамите.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР