33-годишният мъж твърди, че не той е нападнал 7-годишните момичета,

...
33-годишният мъж твърди, че не той е нападнал 7-годишните момичета,
Коментари Харесай

Съдът Отсече: Ето Какво Сполетя Валентин Асенов За Неописуемото Деяние С Малки Деца В Столично Училище! Лошо Му Се Пише!

33-годишният мъж твърди, че не той е нападнал 7-годишните девойки, а те го предизвикали, любопитствайки какво прави в тоалетната.

" Съдът постанови, че няма съображение да бъде избрана по-лека мярка на лицето и остава същата, която е наложена ", сподели Петър Георгиев, юрист на обвинения. Той изясни, че тезата на съда е, че точно неговият клиент е направил закононарушението, за което е упрекнат. По думите му обвиненият изрично отхвърля да е правил блудствени дейности и е бил арестуван заради " неуместно стичане на събитията и преекспониране на цялата историята ". Адвокатът съобщи, че неговият клиент твърди, че при първите разпити бил подложен на физическо принуждение и по тази причина признал. Георгиев добави, че клиентът му към момента не си е извадил здравно удостоверение и призна, че няма забележими белези от сходно принуждение.

Обвинението против Асенов планува, в случай че той бъде наказан " отнемане от независимост " от 5 до 20 години затвор.

Петър Георгиев осведоми, че обжалването на непрекъснатата мярка за неотклонение " задържане под стража " ще бъде на 29 май от 10.00 часа.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР