33-годишният французин Антъни Лофредо е променил не само външния вид

...
33-годишният французин Антъни Лофредо е променил не само външния вид
Коментари Харесай

СТРАХОВИТО: Французин си сряза ушите и езика, за да заприлича на извънземно същество

33-годишният французин Антъни Лофредо е трансформирал освен външния тип на лицето си, само че и тялото си, а в Instagram под театралното име Black Alien Project разкрива всички стадии на фрапантните промени.

Лофредо наподобява като че ли не е от Земята и серия от интервенции му помогат за това. Той декларира в профила си в Инстаграм, че сега е на равнище единствено 30% от това, което желае да реализира.

Отстранил си е ушите, отрязал е горната част на устата и носа си и разрязал езика си на половина. Сега прави и крачка по-далеч - желае да има нокти, а пръстите му очевидно му пречат.

Затова той извадил два пръста от ръката си, с цел да се приближи до визията си за хубост.Това е част от неговата промяна, един от стадиите, които ще му оказват помощ изцяло да промени външния си тип. Желанието му е да има железна кожа.

Работил е по този план, с цел да стане извънземен от 10 години, а почнал с татуировки и пиърсинг - даже сменил цвета на очите си.

" Още от дете бях захласнат от разновидности и трансформации на човешкото тяло “, споделя той пред френската медия " Midi Libre ", написа " ПловдивПрес ".

7



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР