33-годишният елтехник Николай Пилев бе открит обесен на работното си

...
33-годишният елтехник Николай Пилев бе открит обесен на работното си
Коментари Харесай

Камери заснели как младият Николай прави примка и увисва на бесилото

33-годишният елтехник Николай Пилев бе открит обесен на работното си място в шивашкото дружество „ Пирин текс продакшън ” в гр. Гоце Делчев. Младият мъж е открит през вчерашния ден в 7.45 часа в стаята с елтаблата от негови сътрудници.
``
реклама

Той обаче е поставил завършек на живота си още в събота на обяд, когато макар че не бил на работа, отишъл в предприятието, написа " Струма ".

Служителят минал през пропуща с картата си в събота в 13. 05 ч. и повече не излязъл. При инспекцията на записите от камерите за видеонаблюдение се вижда по какъв начин той взима въже, прави примка и в 13.25 ч. увисва на бесилото.

Младият мъж е от село Господинци, от две години е живеел на фамилни начала с негова другарка. През април предходната година при обзор в Спешен център демонстрира експанзия към медицинския екип, напомни кметът на село Господинци Ахмед Ходжов.

През месец май по искане на прокуратурата е настанен за профилирано лекуване в благоевградската болница. След като съумява да  укрепи психическото си здраве, се връща още веднъж на работа.

Николай бил дете на разведени родители, известно време е живял при татко си в Испания, след което се прибрал и почнал работа.

„ Беше мъдро момче, макар че не съумя да приключи междинното си обучение. Беше създал план за преработване на битови боклуци и завоюва първа премия на народен конгрес. Имаше покана да взе участие с този план в Берлин, който щеше да бъде финансиран от компанията, в която работи ”, описа кметът Ахмед Ходжов.

Новината за самоубийството на младия мъж потресе хората от селото и  служащите в шивашкото дружество, които ще го запомнят най-много като радушен и добър сътрудник.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР