33-годишният Александър Дурчов, който загина в жестоката катастрофа на Е-79

...
33-годишният Александър Дурчов, който загина в жестоката катастрофа на Е-79
Коментари Харесай

Трагедията е огромна! Банскалията Александър, загинал в касапницата край Сандански, наскоро станал татко

33-годишният Александър Дурчов, който почина в жестоката злополука на Е-79 сред Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата-Промахон “ и Сандански, неотдавна е станал татко. Съпругата му Деси е щерка на предприемача Слави Орозов от Разлог, написа viaranews.com. 33-годишният Дурчов карал „ Ауди “-то си с несъобразена скорост, при включване в в двете посоки придвижване навлиза в лентата за насрещно придвижване и се удря в товарен автомобил „ Ситроен Джъмпер “, ръководен от гръцки жител, оповестиха от ОДМВР – Благоевград.

Александър Дурчов е умрял на път към болничното заведение.

Както БЛИЦ заяви, авариралият е наследник на някогашния основен секретар на община Банско от времето на кмета Александър Краваров – Весела Дурчова. Баща му е някогашният служител на реда Христо Дурчов, който върти чейнджбюра в Банско, имат и магазин за обувки, в който продава жена му.

Александър има по-малка сестра Спасимира.

И Дурчови и Орозови са много заможни, постоянно се движат с първокласни коли. Последната джипка на Александър беше впечатляваща, сребриста на цвят. Той беше фен на високите скорости и занаятчия зад кормилото. Най-вероятно това му е изиграло неприятна смешка, бяха мненията в Банско.

Синът на Александър Краваров Любомир е кум на умрелия.

Смъртта на Дурчов потресе цяла Югозападна Българи и изключително Банско, защото става въпрос за млад мъж от известна фамилия.
Банскалии си спомнят, че преди години Александър Дурчов една оцеля след злополука с АТВ.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР