33-годишната звезда в Инстаграм и фитнес треньор Емили Скай от

...
33-годишната звезда в Инстаграм и фитнес треньор Емили Скай от
Коментари Харесай

Красива фитнес звезда роди сладко бебе и веднага бе разсипана от критики

33-годишната звезда в Инстаграм и фитнес треньор Емили Скай от Австралия е упрекната в това, че в качеството си на млада майка тя отделя прекалено много време на фитнеса, а не на детето си.

 Фото © instagram.com/emilyskyefit/

Емили роди Мия на 18 декември 2017 година, след което показа със своите 2 милиона почитатели фотоси с постродилната си фигура, написа в. Daily Mail. " Почти не мога да позная себе си, когато се виждам в огледалото. Много съм надалеч от онази Емили, която бях по-рано ", написа тя в пост от 23-ти декември.
 Фото © instagram.com/emilyskyefit/

Емили също признава, че бременността ѝ не е протекла по този начин, както тя е желала. Тя е имала мощно болки в корема, които освен не ѝ разрешавали да тренира, само че даже и да се разхожда из дома си. В резултат на заседналия метод на живот тя качила 21 кг. Въпреки това, тя прецизира, че не има намерение да се изтощава след раждането с непрекъснати тренировки.
 Фото © instagram.com/emilyskyefit/

През първия месец след раждането момичето глезеше своите почитатели с леки фитнес извършения без да употребява тежести. Снимките също бяха украсявани с дребната Мия, с която мама, по думите ѝ, е неразделна от самото ѝ раждане.
 Фото © instagram.com/emilyskyefit/

Два месеца след раждането Емили обаче изумила почитателите си с нова фотография, на която тя съпоставя фигурата си преди и два месеца след бременността. В поста тя признава, че " за жалост, тя в никакъв случай няма да бъде същата, само че ще продължава да работи върху себе си, каквото и да става ".
Жената обаче останала доста учудена, когато вместо похвали за усърдната ѝ работа и отличните резултати, майката се сблъскала с отрицателна рецензия поради погрешно подредените цели.  Фото © instagram.com/emilyskyefit/
" По-добре цялото време да го беше посветила на детето, а не на себе си. Ти си егоистка ", написа phoenix_fae1.

Емили отвърнала на злобарите, че тя в никакъв случай не не помни да се грижи за своята дребна щерка. При това тя желае да си върне фигурата и интензивно търси поддръжка измежду своите фенове.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР