33-годишната Тихомира Маренова от Павликени се обърна към Петел с

...
33-годишната Тихомира Маренова от Павликени се обърна към Петел с
Коментари Харесай

Зов за помощ! Тихомира от Павликени има нужда от спешна операция, помоли хората за подкрепа

33-годишната Тихомира Маренова от Павликени се обърна към " Петел " с молба да разпространим нейния вик за помощ. Тя има пужда от незабавна бъбречна трансплантация, само че за жалост разноските по интервенцията не са по силите на фамилията ѝ. 

Ето какво написа Тихомира: 

Моята диагноза е Хронична бъбречна недостатъчност; Мезангиокапилярен гломерулонефрит. Заболяването ми датира от 2005г. в резултат на направена бъбречна пункция. Последва патогенетично лекуване с кортикостероиди до предходната година, само че с течение на събитията се утежних и бъбреците понижиха функционалността си фрапантно. Състоянието ми наложи да стартира хемодиализа в Севлиево през октомври 2017 година: три пъти в седмицата по 4 часа. Налага се незабавна трансплантация на бъбрек в Турция, тъй като при продължителна хемодиализа се повреждат и другите органи.

Трансплантацията е на стойност 25 000 евро, тази сума е непостижима за мен и моето семейство. Аз имам вяра в чудеса и бленувам за един естествен живот и някой ден щастието и на мен да се усмихне. Моля всички положителни хора за съпричастност!!!

Без Вашата помощ не бих могла да се оправя!!! Много благодаря на всеки, който ще ми подаде ръка.

 

Дарителска сметка:

" УниКредит Булбанк " АД

IBAN:BG05UNCR70001523096793

BIC:UNCRBGSF

Титуляр: Тихомира Мирославова Маринова

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР