33-годишната Сара Кемпински от Канада показа на целия свят, че

...
33-годишната Сара Кемпински от Канада показа на целия свят, че
Коментари Харесай

Жена, събудила се от кома, се омъжи веднага ВИДЕО

33-годишната Сара Кемпински от Канада сподели на целия свят, че в случай че имаш заветна цел, даже комата няма да е спънка за постигането й.

Момичето мечтаеше за женитба две години и две седмици преди най-важното празненство в живота си реши да се подложи на планувана интервенция в Лондон (Онтарио, Канада). Процедурата е осъществена за автоимунно заболяване - грануломатоза с полиангиит. Рядкото положение предизвиква инфектиране на дребните кръвоносни съдове в разнообразни елементи на тялото, което стеснява кръвния поток и предизвиква проблеми с дишането. Сара ги отстранява хирургически на всеки няколко години, откогато й беше сложена диагнозата през 2015 година

Този път обаче нещата не вървели по проект. Операцията приключила с затруднения, заради които пациентката незабавно беше откарана в интензивното поделение на London Health Sciences Center (LHSC).

„ Нещата не вървяха по проект и се озовах в интензивното поделение, където бях интубирана “, сподели тя.

Когато най-сетне се събудила, мечтаната й женитба била след четири дни, пише CBS. Преживяното обаче блъснало тежко върху здравето на Сара. Тя не можела да стои без проходилка.

" Не бях сигурна дали ще мога да стигна до олтара. Беше толкоз ужасно ", признава Кемпински.

Близки хора й помогнали да преодолее страховете и компликациите и преди всичко нейният избраник Джим Кели, който постоянно бил до нея.

" Той не ме остави нито за момент. Разбира се, когато се омъжиш за някого, казваш, че ще бъдеш там, каквото и да става. Но не очакваш всичко да се случи толкоз внезапно ", споделя момичето.



Заедно с болничния личен състав Сара се учи да върви още веднъж всеки ден. Тя се бори както прочувствено, по този начин и физически, остава без мирис, уморява се бързо и се нуждае от отмора. Когато булката е разочарована, личният състав на болничното заведение я развеселява, тласка я напред и в никакъв случай не й разрешава да се откаже.

„ Персоналът си сложи за задача да ме накарат да ходя по пътеката. Те видяха какъв брой е значимо за мен и желаеха това да се случи “, спомня си Сара.

И те съумяха. Кемпински освен се ожени за Кели на уговорената дата 3 юни, само че и потегли по пътеката с татко си без проходилка.

" Всички посетители плачеха. Беше извънредно прочувствен ден, изпълнен с признателност освен за упоритостта на булката, само че и за хората, които се грижеха за нея и бяха необикновено благи души ", сподели пред кореспонденти Анна, сестрата на Сара.

Близо три месеца по-късно Кемпински е щастливо омъжена и към момента управлява положението си. Тя към момента е признателна на болничния личен състав, който й оказа помощ да се възвърне.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР