33-годишната Леда Космачевска, която живее в Киев, обяви, че се

...
33-годишната Леда Космачевска, която живее в Киев, обяви, че се
Коментари Харесай

Украинка ще се венчае за свой гей приятел преди фронта – за да познае тялото му, ако се наложи


33-годишната Леда Космачевска, която живее в Киев, разгласи, че се омъжва за украински боен, който има сътрудник мъж от 15 години. С разрешението на годеника си тя афишира това във „ Facebook “.

На фотография Леда седи увита в одеяло, което наподобява на сватбена рокля. Причината за това свое решение тя изяснява с желанието си да го поддържа, преди

Самата Леда е влюбена в различен, който също е боен. В Украйна по закон брак могат да сключат единствено мъж и жена. Ако обаче той липсва, хората не се водят публично в съюз. Така сътрудникът няма да има право да посещава обичания си в интензивното поделение или в най-лошия вероятен сюжет в моргата, с цел да го разпознава.



Именно това тормози и фиктивния избраник на Леда, който си няма никой различен с изключение на колегата си.

" Поемам отговорност за издирването, идентифицирането, погребването, уведомяването на околните и познатите. Аз съм тази, която ще каже на лекаря, в случай че е належащо, че брачният партньор ми желае да бъде донор. Аз съм тази, която няма да помоли свещеника за погребална работа, тъй като брачният партньор ми не желае това. Аз съм тази, която ще извърши последната му воля, и аз съм тази, която ще го посрещне първа, когато се върне с победа ", написа Леда.

Леда Космачевска споделя, че в никакъв случай не е ходила на шествия за правата на ЛГБТ общността, само че се е съгласила да се омъжи за гей приятеля си, откакто той ѝ е предложил брак по телефона. Тя споделя пред Би Би Си, че се е уплашила, когато е помислила за това по какъв начин околните хора по принцип могат да разискват какво да вършат, в случай че някой от тях ненадейно изчезне поради войната.

„ Той ми сподели, че най-големият му боязън е да изчезне или да остане вечно в полето и никой да не разбере какво се е случило с него “, споделя Леда.

Тя допуска, че, тъй като е знаел историята на дългогодишната ѝ другарка, която Леда поддържа в борбата ѝ с рака.

Тя разискала в детайли с бъдещия си брачен партньор по какъв начин да се държи при положение на неговата гибел, пленничество и какво да прави със наследството му. В своя пост в обществената мрежа Леда отбелязва и президента Володимир Зеленски и брачната половинка му Елена Зеленска.

„ Мисля, че тя може да разбере един сътрудник, който има брачен партньор или брачна половинка, рискуващи живота си. Може би тя ще се запознае с историята и ще успее да повлияе на разрешаването на казуса с браковете сред еднополови в Украйна “, приключва дамата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР