33-годишната жена е в съзнане и може да говори, информира

...
33-годишната жена е в съзнане и може да говори, информира
Коментари Харесай

Случи Се Чудо! Тотален Обрат В Състоянието На Юлия Скрипал!

33-годишната жена е в съзнане и може да приказва, осведоми Би Би Си.

Макар доста специалисти към този момент да обявиха, че " Новичок " е гибелен, се допуска, че количеството, влезнало в организма на младата жена, е било доста малко, с цел да се усъвършенства тя.

По-късно министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров съобщи, че съветската страна изисква да бъде възложен консулски достъп до Юлия Скрипал, съобщи РИА Новости, представена от " Фокус ".

„ Здравословното положение, най-малко на Юлия Скрипал, както написаха, се усъвършенства бързо и ние още веднъж поискахме да ни бъде обезпечен достъп до Юлия, като на съветска гражданка “, акцентира той и изрази вяра, че английската страна може и да извърши своите отговорности по консулската спогодба и по Виенската спогодба за дипломатическите връзки.

Междувременно Скотланд ярд заяви, че през днешния ден е била отцепена детска площадка покрай дома на някогашния съветски разузнавач.

" Като защитна мярка, следобяд отцепихме детска площадка в градината " Монтгомъри ", покрай дома на Скрипал ", съобщи пресслужбата на Скотланд Ярд.

ТАСС цитира почитан полицейски чиновник, съгласно който рискът за здравето на хората е на ниско ниво.

По-рано управляващите оповестиха, че първият контакт на Скрипал и щерка му с отровното вещество е бил в дома му в Солсбъри, където тя му пристигнала на посетители. Експерти са открили, че най-високата централизация от токсичния сътрудник е била на входната врата. Следи от него са открити и на други места, които проверяващите обработваха през последните седмици, само че в доста по-малки концентрации от откритите в жилището.

Разследващите са блокирали достъпа до пейката, на която са открити Сергей и Юлия Скрипал, както и ресторант и гроба на тяхната брачна половинка и майка, който са посетили преди признаците на отравянето да се изявят.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР