33-годишната Ема Тейлър от Обединеното кралство беше принудена да роди

...
33-годишната Ема Тейлър от Обединеното кралство беше принудена да роди
Коментари Харесай

Живяла години с огромен тумор: жена роди дете, докато беше в кома СНИМКИ

33-годишната Ема Тейлър от Обединеното кралство беше принудена да роди шест седмици прибързано, до момента в който беше в кома, когато нераков мозъчен израстък, който тя имала от години, ненадейно се спука. 

Британката се разболяла ненадейно предишния октомври, когато била бременна в седмия месец и половина и сътрудникът й Скот Уикс я откарал по неотложност в болничното заведение, пише New York Post.

" Извиках кола за спешна помощ, само че те не можаха да стигнат до нас задоволително бързо, тъй че взех решение самичък да взема Ема. За шанс е, че го направих, тъй като лекарите споделиха, че в случай че бях чакал четири часа, резултатът щеше да бъде доста друг “, сподели брачният партньор на дамата.

Болничният личен състав открива тумора и Тейлър е сложена в медикаментозна кома, с цел да може да роди щерка си Офелия посредством незабавно цезарово сечение. Въпреки обстоятелството, че бебето е родено шест седмици прибързано, то не е имало никакви здравословни затруднения.
 Майка с дете, майка, жена, дете, раждане, бременност, израстък, кома, Бебето е родено шест седмици преждевременно Снимка: SWNS
" Те трябваше да сканират Ема, само че с цел да го създадат безвредно, първо изродиха Офелия. Скенерът сподели голям израстък, с който тя живеела, който се спукал, откакто хормоните на бременността форсираха растежа й. Това провокира мозъчен кръвоизлив, т.к. резултатът предизвиква увреждане на десния мозъчен дънер и дясното око, до момента в който лявата страна остава парализирана “, изясни Уикс.

Тейлър била превозена с хеликоптер до Кралската болница в Лондон, където била оперирана два дни след раждането. Хирурзите оповестяват, че са отстранили сполучливо две трети от 60-милиметровия израстък, само че Тейлър остава в кома три месеца.

Сега британката се възвръща в рехабилитационен център, защото е получила припадък на парализа. Жената поддържа връзка единствено с придвижване на главата и ръцете си, само че е решена да се оправи в името на щерка си.
 Семейна двойка, брачен партньор и брачна половинка, мъж, жена, Снимка: SWNS
Според брачна половинка й лекарите подозират, че Тейлър е живяла с тумора от ранна възраст, тя се е оплаквала от главоболие, преди да бъде откарана по неотложност в болничното заведение.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР