33-годишната Ашли Джеймс, участничка в популярни британски телевизионни предавания, не

...
33-годишната Ашли Джеймс, участничка в популярни британски телевизионни предавания, не
Коментари Харесай

ТВ звезда показа корема си два часа след раждането и шокира мрежата СНИМКИ 18+

33-годишната Ашли Джеймс, участничка в известни английски телевизионни излъчвания, не крие нищо от почитателите си и не се тормози от тялото си, публикувайки от време на време даже не най-удачните фотографии.

Този път звездата е решила да покаже истината, която младите майки в Инстаграм постоянно премълчават. Ашли е споделила с клиентите си фотоси, на които е запечатана както след два часа, по този начин и след осем дни след раждането.

Блогърката театралничи пред камерата по долни дрехи, което поддържа отпуснатата й кожа. Звездата се завърта пред огледалото, показвайки се от всички страни и не крие големия стомах, който по този начин и не приема нормалната си плоска форма - нито незабавно, нито след седмица.



Но макар тази тъжна обстановка за мнозина, Ашли е обяснила, че това по никакъв метод не е повлияло на самочувствието и увереността й.

"Учат ни да се опасяваме от бременността и от това по какъв начин тялото ни ще наподобява по-късно, само че мисля, че това беше доста освобождаващо прекарване. Обвиняват дамите, в случай че те не могат незабавно да се върнат незабавно във форма, само че всички сме разнообразни. Сега, да вземем за пример, за мен е по-интересно да следя измененията, които се случват в тялото ми. Ако би трябвало да бъда почтена, аз се усещам по-уверена, в сравнение с преди, когато бях стегната и стройна ", споделя Ашли.



Тази почтеност и неприкритост може да се наблюдава в Ашли във всички нейни изявления в Instagram и има причина за това. Младата майка е сигурна, че в случай че в обществените мрежи има освободени и уверени в себе си хора, то това ще се отрази удобно на самочувствието на клиентите.



Феновете на Ашли единствено удостоверяват думите й, споделяйки в мненията по какъв начин нейният образец им оказва помощ в живота.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР