33-годишна криминално проявена жена от Казанлък задигна чанта от преносим

...
33-годишна криминално проявена жена от Казанлък задигна чанта от преносим
Коментари Харесай

Жена открадна 22 000 долара от паркирана кола в Бургас

33-годишна престъпно проявена жена от Казанлък отмъкна чанта от портативен компютър, съдържаща служебни документи и сумата от 22 000 щатски $, оповестиха от ОДМВР Бургас

В резултат на полицейските дейности на чиновници от Първо Районно ръководство – Бургас по повод кражбата на служебни документи и сумата от 22 000 щатски $ /служебни средства на варненска корабна фирма/, осъществена на 29.09.т.г. към 17.30 ч. от купето на " Дачия Дъстър ", с варненска регистрация, употребен от 33 годишен мъж от варненското село Каменар, паркиран пред магазин на бул. " Демокрация " №22, е открита извършителката на действието – това е 33-годишна престъпно проявена жена от Казанлък.

Същата е арестувана от чиновници на Първо Районно ръководство - Варна. Жената направила цялостни признания, като върнала сумата от 5 400 $ и 1 535 лева, както и бижута и първокласни артикули, закупени с част от откраднатата парична сума.

Установено е, че 33-годишния мъж спрял автомобила и влезнал в магазина с цел да си купи храна и питиета, само че не заключил купето на колата. Жената, която е без непрекъсната работа и адрес, минала инцидентно около автомобила и видяла, че купето останало незаключено, отворила вратата, взела чантата от портативния компютър и се укрила, напускайки Бургас същата вечер.

В резултат на множеството оперативно-издирвателни дейности, подхванати от полицейските чиновници е открита самоличността ѝ, като са проследени разнообразни нейни направления в България. Последно е локализирана във Варна, където е и арестувана. Работата по случая продължава от чиновници на Първо Районно ръководство - Бургас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР