33-годишен врачанин е починал изненадващо във Великобритания, научи BulNews.bg. Той

...
33-годишен врачанин е починал изненадващо във Великобритания, научи BulNews.bg. Той
Коментари Харесай

Младият българин Митко колабира и почина внезапно в Англия! Жена му е бременна. Търси помощ, за да го прибере в България

33-годишен врачанин е умрял изненадващо във Англия, научи BulNews.bg. Той оставил бременна жена и дете на годинка и 2 месеца. Почернените му околните вършат всичко по силите си, с цел да оказват помощ на вдовицата и да съумеят да приберат тялото на умрелия вкъщи, написа " БулНюз ".

Трагедията е станала сутринта в петък, 6 юли. Димитър Митов бил в дома си на Острова, когато внезапно колабирал и почнал да се задушава. Неговата жена, която е бременна в шестия месец, се събудила от звуците на давещия се Митко, само че не съумяла да направи нищо, с цел да му помогне. Преди на адреса да дойде кола за спешна помощ, мъжът умрял.
Митко и фамилията му живеят в град Лестър от две години. Той е работил в разнообразни заводи. Не е имал съществени здравословни проблеми и околните му нямат визия какво е довело до съдбовния край. В момента тече следствие и следва да бъде направена аутопсия, която да покаже повода за гибелта. 


Внезапната кончина на мъжа събра всички българи, които живеят в града, и те с общи старания оказват помощ на фамилията да транспортират тялото в България. На помощ се отзовали и врачани, които се включват в поддръжка на опечалените. Направена е фейсбук група в памет на Митко, където околните му молят за финансова помощ.
„ Неутешима болежка от загубата на татко, брат, наследник, брачен партньор, шурей, другар сплоти доста съпричастни на фамилията хора от разнообразни националности и страни които събират пари с цел да бъде превозен и заровен в България. Със болежка и тъга фамилията споделя че е тъжно, тежко и огорчено, че посолството ги изостави да се оправят сами “, пишат съпричастни към нещастието хора.
Всеки, който има опция да помогне, може да го направи на банковата сметка по-долу. Събраните средства ще отидат за превозване на тялото у нас и за поддръжка на бременната жена на Митко и невръстното му дете.
ЦКБ
IBAN: BG22 CECB 9790 1013 3228 00
Първолетка Димитрова Митова
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР