33-годишен турист от Австрия е бил задържан за 24 часа

...
33-годишен турист от Австрия е бил задържан за 24 часа
Коментари Харесай

Австриец удари камериерка в Златни пясъци

33-годишен екскурзиант от Австрия е бил арестуван за 24 часа в ареста, откакто преди два дни блъснал камериерка в хотел в Златни пясъци, оповестиха през днешния ден от полицията.
Инцидентът станал към 10 часа сутринта на 13 август. Въпреки ранния час, чужденецът бил очевидно почерпен. Той направил непристойни дейности, изразяващи се в демонстриране на провокативно и нападателно държание в коридора на хотела, кряскане по отношение на чиновници от личния състав и нанасяне на удар с ръка по врата на 51-годишна камериерка, се споделя в формалното известие.

По неофициална информация при удара мъжът е съборил дамата на пода.

Още преди да удари служителката, от администрацията били извикали полиция. Пристигналите на мястото униформени задържали нападателния австриец и го отвели в районно ръководство. Там му е наложена санкция по Указа за битка с хулиганството.

Каква е нейната стойност обаче не се оповестява.

Материалите по случая са докладвани на прокурор, прецизираха единствено от Министерство на вътрешните работи.

Инцидентът подсети за случая с шведския екскурзиант Ралф Сундберг, който предишното лято, също в пияно положение, ритна в челюстта камериерката Диана Петкова в хотел в Слънчев бряг. След като прекара зад решетките към месец, шведът бе пуснат под домакински арест, а по-късно съдът го освободи от наказателна отговорност и той се върна в родината си, откакто заплати единствено санкция от 4500 лв. и разноските по делото.

Тогава той изясни, че не помни нищо от случая и доста съжалява за стореното.

" Има корупция в правосъдната система. За мен същинското отмъщение е в парично обезщетение. Ще го диря ", съобщи обаче Петкова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР