33-годишен българин е обвинен, че се опитал да удуши бебето

...
33-годишен българин е обвинен, че се опитал да удуши бебето
Коментари Харесай

Българин обвинен, че опитал да удуши бебето си в Масачузетс

33-годишен българин е упрекнат, че се опитал да удуши бебето си в Саут Ярмут, Масачузетс (градче в Кейп код), написа BG VOICE.
Димитър Даскалов пледира почтен във вторник в съда в Барнстабъл каунти.
Според прокуратурата обаче има видео запис, който разкрива българина в опит да удуши едногодишното.
Според полицейския отчет видеото демонстрира по какъв начин Даскалов сменял памперса на бебето на дивана, само че то плачело. В един миг той спрял да сменя памперса и насочил юмрука си към лявата буза и гърди на бебето, принуждавайки главата на бебето да се изкриви на ляво, а тялото му да се мушне сред възглавниците на дивана. След това Даскалов хванал бебето за врата с дясната си ръка и го държал над главата си.
Докато държал бебето във въздуха, на видеото наподобява, че Даскалов държал десния си показалец под брадата и във врата на бебето. След това той свалил детето на дивана.
“Очите на детето наподобяват затворени, то реве и се пробва да си поеме въздух”, написа в отчета.
След като сменя памперса Даскалов продължава с грубите дейности по отношение на бебето преди да излезе отвън кадър.
Полицията арестувала Даскалов предишния четвъртък откакто жена му се събудила от плача на невръстното дете. Тя намерила бебето със синини по ръката. Според нея той хвърлил детско камионче по нея и я порязал, написа в отчета от ареста. Даскалов траял да я блъска и бута. Жената е бременна с второ дете от българина, съгласно майката на Даскалов.
Според правосъдните документи той обитава в Съединени американски щати незаконно. Той влязал в Съединени американски щати през 2013 година с работна виза, която изтекла през 2014 година
Съдът дефинира гаранция от 750 $ за Даскалов. Следващото му чуване в съда е на 10 октомври. Българинът също по този начин няма право да доближава детето, брачната половинка си или дома където живеят.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР