33 години празнува днес новата звезда на "Левски" Валери Божинов.

...
33 години празнува днес новата звезда на "Левски" Валери Божинов.
Коментари Харесай

Божинов се събра с Николета и Ники Михайлов

33 години чества през днешния ден новата звезда на "Левски " Валери Божинов. "България Днес " научи, че нападателят няма да прави гръмък ваучър.

Божигол ще посрещне Христовата възраст вкъщи. Той е поканил на посетители своя зет и съотборник при "сините " Ники Михайлов. Двамата са свързани прекомерно доста и са като едно семейство. Именно вратарят е като втори татко на дъщеричката на Валери от брака му с Николета Лозанова. Малката Никол също ще участва на празника на баща си. В същото време дългогодишното гадже на рожденика - Биляна Дол, е първа другарка с Николета. Двете са съвсем неразделни. Дори точно на Свети Валентин сръбкинята сподели фотография с приятелката си. Двете брюнетки са замязали съвсем като близначки. Те самите нямат самообладание да изненадат Валери за празника му довечера.



Николета си татуира Ники на интима

Николета сподели, че си е татуирала името на настоящия си обичан Ники Михайлов. Тя е избрала много интимно място за надписа. Лозанова е увековечила Ники в профил на лявата си гърда, над хълбока. "Белязана в сърцето, в душата, по кожата ми... Любовта ти вечно моя остава! ", разгласи някогашната телевизионна водеща.

Божинов е отхвърлил опцията да събира по-широк кръг от другари на заведение. Причината е, че още тази неделя новият му клуб "Левски " възобновява мачовете си от пролетния дял на футболното състезание. Очаква се пристигналият от "Ботев " (Враца) голмайстор да се появи на терена против "Локомотив " (Пд). Той желае да се показа добре по време на повторния си дебют на "Герена " и по тази причина няма да нарушава режима си. Освен това старши треньорът Георги Дерменджиев доста държи на дисциплината и няма да толерира провинения, даже и що се касае до рожденици.

Изнудиха Божинов и Биляна за 3000 евро

Валери е в положителни връзки с Николета, макар че двамата публично се разведоха през 2016 година. "Развеждаме се по взаимно единодушие. Нямам искания за галактически издръжки и вкус към положението на Валери. Споразумението касае единствено и само щерка ми Никол ", разгласи Николета по време на бракоразводното дело. Впоследствие тя се върна при тийнейджърската си обич Николай Михайлов.

Откакто станаха още веднъж съотборници, баджанаците показват доста топли усеща един към различен. Двамата играха дружно в националния тим на България, само че в този момент и двамата би трябвало да се преборят, с цел да си заслужат още веднъж място в селекцията на Петър Хубчев. Всъщност Ники М. и Валери са тройни баджанаци. Другата им обща жена е фолкпевицата Алисия, която подари Божинов с първородния му наследник Валери-младши. Двамата футболисти са мачкали чаршафите и с известната плеймейтка Моника Валериева.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР