32 самолета от модела A320neo на Еърбъс имат проблеми с

...
32 самолета от модела A320neo на Еърбъс имат проблеми с
Коментари Харесай

32 самолета A320neo на "Еърбъс" имат проблеми с двигателите

32 самолета от модела A320neo на " Еърбъс " имат проблеми с техните мотори, създадени от компанията Pratt & Whitney. Това съобщи в понеделник представител на европейския самолетостроителен колос, представен от организация Dow Jones Newswires. Това съставлява повече от една четвърт от общо 113-те самолета A320neo, разполагащи с сходни мотори.

" Еърбъс " предизвести още в петък за съществуването на проблеми със самолетните мотори на Pratt & Whitney, само че без да посочи броят на засегнатите самолети.

Очакваме, че този проблем ще докара до закъснение на доставките на самолети от модела A320neo, само че към момента не знаем какъв брой значимо ще е това закъснение, уточни анализатор от консултантската и капиталова компания Bernstein.

Новината докара до намаляване на акциите на " Еърбъс " с към 0,7% през днешната европейска търговия, макар положителният общ напредък на пазарите на акции на остарелия континент и макар, че самолетостроителният колос удостовери, че е подписал договорка с " Емирейтс Еърлайнс " за доставката на 20 самолета А380 с алтернатива за още 16 самолета от този модел.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР