32% от българите са притеснени от самотата, а 69% се

...
32% от българите са притеснени от самотата, а 69% се
Коментари Харесай

Проучване разкри кои са най-големите страхове на българина

32% от българите са обезпокоени от самотата, а 69% се тормозят от това да не бъдат добре материално обезпечени. Половината от българите са обезпокоени да не забравим традициите/корените/обичаите си. Когато става дума за света – то българите в най-малка степен се тормозят от софтуерния прогрес (27%) и в най-голяма степен от замърсяването на околната среда (79%). Това демонстрират данните от проучване на " Тренд " по поръчка на в. " 24 часа ".

В изследването са тествани настройките на българина във връзка с терзания свързани с тяхното бъдеще, бъдещето на България и на света. В хода на разбора на данните се открива директна връзка сред равнището на терзание и възрастта на хората – с увеличението на възрастта се усилват равнищата на терзание.

Резултатите еднопосочно демонстрират високи равнища на терзания измежду българското общество по разнообразни тематики. Основните терзания за българина в персонален проект минават през финансовите му вероятности. В по-малка степен имаме терзания свързани със семейство, деца, сътрудник и така нататък Докато за западните общества тематиките за самотата или това да бъдеш без другари тревожи доста повече хората там, до момента в който в България тези тематики не будят такива високи равнища на тревога.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР