32 на сто от хората в София са ваксинирани. Ще

...
32 на сто от хората в София са ваксинирани. Ще
Коментари Харесай

Има 39 подварианта на Делта, другата седмица и в София разпространението ще стане дифузно |

32 на 100 от хората в София са имунизирани. Ще се отварят още кревати за коронавирус пациенти в столичните лечебни заведения. 

Ще смаем света с нашите данни на национално равнище - в случай че 13 на 100 от имунизираните са инфектирани, ами то 19 на 100 са всички имунизирани у нас, излиза, че имунизациите не работят, съобщи проф. Тодор Кантарджиев. Трябва да се вземат ограничения да се записват всички нови случаи, акцентира той. По думите му на обществото се дават все по-малко данни. 

Вчера има 2886 случая, 25% от тях са в болница. Ситуацията в страната е цялостни лечебни заведения, цялостни интензивни отделения с COVID-19, доста умрели... Четвъртата вълна надмина умрелите с ковид от третата вълна, когато нямахме ваксини, акцентира проф. Кантарджиев. 

Според него COVID-зоните не работят добре. 

Делта разновидността има 39 подварианта, НЦЗПБ търси тях. Там, където има доста разнообразни разновидности, има дифузно разпространяване. Така е в София - област, за столицата чакам другата седмица разпространяването да стане дифузно, сподели проф. Кантарджиев. 

Хората би трябвало да се имунизират, безапелационен бе той. Трябва да се каже " Майки, в случай че имат коронавирус в фамилията, вие ще болестите децата, не те вас, като се върнат от учебно заведение ", изясни проф. Кантарджиев. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР