32-годишнта актриса Софи Ръндъл, която без съмнение е най-известна с

...
32-годишнта актриса Софи Ръндъл, която без съмнение е най-известна с
Коментари Харесай

Коя е най-оборотната британска актриса? - slava.bg

32-годишнта актриса Софи Ръндъл, която без подозрение е най-известна с ролята си на огнената Ада Торн в криминалата драма Peaky Blinders, e най-оборотната актриса в английската телевизия.

Освен от паметната продукция на BBC, феновете могат да я разпознаят още от Gentleman Jack, The Nest, Happy Valley и The Bletchley Circle, както и с ролята й на отчуждената брачна половинка на основния воин Дейвид Бъд от сериала „ Бодигард “. Работи и дружно с годеника си Мат Стокой на снимачната площадка на „ Джеймстаун “, който среща точно там.

Всъщност става известно, че тя има повече телевизионни участия в Обединеното кралство от всеки различен през последните две години, прекарвайки общо 20 часа в основна роля. Но макар извънредно сполучливата си кариера, Софи избира да стои надалеч от светлините на прожекторите.

"Никога през живота си не съм се чувствала блестяща. На снимачната площадка съм доста уверена, само че алените килими и дизайнерските облекла ме карат да се усещам прекомерно показно “ сподели тя по този мотив предходната година.

Снимка: RACHELL SMITH/CAMERA PRESS

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР