32-годишният защитник на Хърватска Ведран Чорлука реши да скъса с

...
32-годишният защитник на Хърватска Ведран Чорлука реши да скъса с
Коментари Харесай

Ведран Чорлука каза Да на певица

32-годишният бранител на Хърватска Ведран Чорлука реши да скъса с ергенлъка единствено седмица откакто " шахматистите " изгубиха финала на мондиала в Русия от Франция.

Младоженецът в последно време е най-вече запаса в селекцията на " шахматистите ", само че има славата на първи хубавец в тима. За високия 192 см брюнет постоянно споделят, че е като двойник на хърватската холивудска звезда Горан Вишнич.

A post shared by Vedran orluka (@corlukav05_14) on Jul 21, 2018 at 10:25am PDT
Освен това Ведран се прочу като мъжага, когато с разрушена глава и целият в кръв изкара до дъно мача против Турция от Евро 2016 в Париж.

Чорлука изигра най-силните си мачове в британските " Манчестър Сити " и " Тотнъм ", а сега е стожер в отбраната на московския " Локомотив ", с който стана първенец на Русия тази година.

A post shared by Vedran orluka (@corlukav05_14) on Jul 21, 2018 at 12:06pm PDT
Хубавицата, която заведе Ведран под венчило, пък е измежду най-известните хърватски моми. 26-годишната певица Франка Бателич представяше родината си в състезанието " Евровизия ", само че за разлика от обичания си не стигна до финала.

" Не я слушайте, гледайте я! ", приканиха в обществените мрежи нейните фенове, имайки поради съвършеното тяло на високата 1,70 метра красавица. Тя нашумя като завоюва първото издание на състезанието Showtime.

A post shared by Vedran orluka (@corlukav05_14) on Jul 21, 2018 at 5:46pm PDT
Ведран и Франка подвигнаха обилна женитба в хърватското курортно градче Бале. Да дават кураж на младоженеца пристигнаха неговите съотборници в националния отбор Иван Перишич и Лука Модрич, капитан на " шахматистите " и най-хубав състезател на завършилия мондиал.

" Прощавай, Франка, само че няма да има меден месец. Летя за Москва! ", написа в Инстаграм Ведран. Той трябваше през вчерашния ден да се яви на първата подготовка на московския " Локомотив ", чийто 71-годишен ментор Юрий Сьомин е прочут с деспотичния си манталитет.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР