32-годишният Ву Менг от Тайван е убил 34-годишната си съпруга

...
32-годишният Ву Менг от Тайван е убил 34-годишната си съпруга
Коментари Харесай

Ужасяващо: Таксиметров шофьор уби децата си и своята жена, защото отказала да си уголеми гърдите

32-годишният Ву Менг от Тайван е умъртвил 34-годишната си брачна половинка жена Пенг Хи, както и и техните деца - на 9 и 6 години. Полицията е разкрила в колата му труповете на цялото му семейство. Според информацията на " Дейли Мейл ", той ги е отровил, откакто Пенг отказала увеличаване на гърдите.

Съпругата на убиеца вече се била подложила на операция за уголемяване на бюста преди това, за да угоди на мъжа си, но той все още не бил доволен и последвала караница между тях. Той настоявал, че тя трябва да продължи с операциите.

В крайна сметка след постоянен натиск тя решила, че желае развод. Съпругът й и я поканил заедно с децата на обяд, за да обсъдят решението.



Но вместо изглаждане на семейните отношения, той поставил отрова в храната и погубил децата и жена си. След това и самият убиец се е самоубил.

От полицията в Тайчунг Сити в Западен Тайван обясняват, че Пенг е намерена на предната седалка с вързани ръце, докато нейният син и дъщеря, на възраст девет и шест години, са били забелязани безжизнени в задната част на колата.



Сестрата на Пенг заяви пред местните медии, че отчуждената двойка се разделила през ноември миналата година и сключила сделка да се грижат за децата си. Според роднината на убитата, желанието на мъжа за следваща операция на гърдите преляла чашата на търпението на жена му и довело до решението й за развод.



Пенг и децата й последно били видени на скутер преди да посетят Ву, за да обсъдят бракоразводното производство, казаха членове на семейството.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР