32-годишният Станислав от Видин, чийто труп изплува край Северното пристанище

...
32-годишният Станислав от Видин, чийто труп изплува край Северното пристанище
Коментари Харесай

Мистерия витае около смъртта на Станислав, заради който 25 туристи в лодка край Несебър започнаха да крещят неистово

32-годишният Станислав от Видин, чийто мъртвец изплува край Северното пристанище на Старият Несебър, е работел като таксиметров водач, оповестяват от бургаската полиция. Младият мъж е липсващ към 23.55 часа на 7 юли т.г., когато неоснователно спрял таксиметровия автомобил с клиенти в него на автобусна спирка наоколо до паркинга на „ Какао бийч” и тръгнал в посока морето.

Ключовете за автомобила останали на контакта, като Станислав не взел нищо от колата, нито потърсил пари от клиентите. Те го почакали, след което си тръгнали.

Таксиметровият автомобил е видян от сътрудник видинчанина, който подал и сигнала за изгубването му. Своевременно е разгласен в началото за локално, а след това и за общодържавно търсене, като през днешния ден сутринта тялото на младия мъж е намерено в морето. При осъществения първичен оглед забележими следи от принуждение не са открити.

Трупът е откаран за аутопсия в Катедра „ Съдебна медицина” към УМБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава от чиновници на Районно ръководство – Несебър.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР