32-годишният Роб Спрей е англичанинът, който почина в София преди

...
32-годишният Роб Спрей е англичанинът, който почина в София преди
Коментари Харесай

32-годишният Роб Спрей е англичанинът, починал в София. Приятелите му: Беше прекрасен

32-годишният Роб Спрей е англичанинът, който умря в София преди европейската подготовка България - Англия.

Английският почитател бе открит в " безпомощно положение " наоколо до центъра на столицата единствено часове преди квалификацията за Евро 2020 в България, която бе помрачена от расистки викания против британски играчи, разяснява английското издание " Сън ".

Спрей е бил закаран в болница с кола за спешна помощ, само че от там са алармирали полицията, откакто внезапно той почнал да се държи нападателно и заплашвал чиновници.

В публично известие на Министерство на вътрешните работи се показва, че той е колабирал и е умрял на път за столично полицейско ръководство, отбелязва таблоидът.

" Не знаем какво се е случило, само че той е починал при полицейски арест и подозрителни условия ", разяснява сестрата на мъжа Кейти Браун.

Тя споделя, че фамилията й е било " изцяло съкрушено " от гибелта на Роб, която се проверява от българските управляващи.

Близо 15 000 паунда към този момент са събрани посредством уеб страницата за щедрост gofundme.com за поддръжка на фамилията и прибиране на тялото на починалия мъж назад в родината му.

Приятелите на Роб показаха тъгата си за него в обществените мрежи:

" Тази вест оказа голямо въздействие върху всички, които имаха шанс, че те познаваха. Ти беше приказен човек със страховит темперамент и ще липсваш на всички до края на живота ни ", споделя негов непосредствен.

„ Не знаем тъкмо какво се е случило, само че знаем, че Спрей беше най-хубавият и добросърдечен млад мъж, който в миналото съм срещал. Това, което се е случило, е покруса. Всички би трябвало да подкрепим фамилията на Спрей ", написа различен негов другар. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР