32-годишният журналист Михаил Михалев беше избран за заместник-председател на Общинския

...
32-годишният журналист Михаил Михалев беше избран за заместник-председател на Общинския
Коментари Харесай

Зам.-председателите на общинската структура на БСП в Търново станаха трима

32-годишният публицист Михаил Михалев беше определен за заместник-председател на Общинския партиен съвет на Българска социалистическа партия във Велико Търново. Така заместниците на Стефан Стефанов стават трима. Михалев ще работи в сектор „ Медийна политика и връзки с обществеността “.

През март той оглави и Младежкото обединяване. Младият социалист е приключил „ Политическа публицистика “ и е магистър по педагогика. Повече от 10 години работи в локални медии, бил е пресаташе на регионалния шеф инж. Георги Рачев и преподавател по публицистика.

Новият заместник-председател беше определен на съвещание на Пленума. Общинският партиен съвет се събира по отношение на плана „ Визия за България “. Социалистите насрочиха цикъл от събрания на главните партийни организации в общината, където членовете на партията ще могат да дават своите оферти, които ще бъдат одобрени и включени в плана.

Миналата седмица и ръководителят на Националния съвет на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова показа „ Визия за България “ във Велико Търново. На срещата пристигнаха стотици поданици на остарялата столица, които в продължение на 2 часа обсъждаха наличието и даваха своите оферти да депутатите от левицата.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР