32-годишната София Чуенг, висяща от ръба на скала(снимка: Sophia Cheung

...
32-годишната София Чуенг, висяща от ръба на скала(снимка: Sophia Cheung
Коментари Харесай

Инфлуенсърка загина, докато се снима над водопад


32-годишната София Чуенг, висяща от ръба на канара
(снимка: Sophia Cheung / Instagram)

Хонконгска Instagram звезда падна и откри гибелта си, откакто се подхлъзна, до момента в който си прави селфи над водопад. Трагедията повдига още по-остро въпроса за цената на славата в обществените мрежи.

32-годишната и трима нейни другари отишли на разходка до парка Ха Пак Лай към 11 часа сутринта в събота, споделя. Инфлуенсърката решила да си направи серия селфита на ръба на водопад в парка „ Ананасова планина ” – известно измежду локалните хора място, където планинарите обичат да посрещат изгрева.
още по тематиката
Не щеш ли дамата изгубила равновесие и полетяла надолу в басейна под водопада. Височината е малко над 5 метра, което се оказало задоволително да София да откри гибелта си.

Ужасените другари на Чеунг неотложно се обадили на медиците от незабавна помощ, които бързо пристигнали и закарали дамата в болничното заведение. Там обаче тя била оповестена за мъртва още с идването.

София Чеунг завоюва почитатели в Instagram със фотоси по краищата на скалите
(снимка: Sophia Cheung / Instagram)

Безстрашната госпожица постоянно разгласила фотоси, на които театралничи по ръбовете на стръмни скали, в профила си в Instagram. Там тя непрекъснато доказвала слогана „ Животът би трябвало да бъде занимателен, а не отегчителен ”.

Последната фотография на Чеунг в Instagram е от 9 юли и я изобразява на плажа, държейки буги-дъска. Надписът гласи: „ Идват по-добри дни. Те се назовават: събота и неделя ”.

Снимката е засипана с мнения в израз на съболезнования. Безброй опечалени почитатели споделят, че не могат да повярват какво се е случило с обичаната им София през въпросните „ по-добри дни ”.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР