32-годишната порно актриса Катрина Данфорт я грозят 10 години затвор

...
32-годишната порно актриса Катрина Данфорт я грозят 10 години затвор
Коментари Харесай

Порно актриса нае убиец за съпруга си, той се оказа полицай под прикритие

32-годишната порно актриса Катрина Данфорт я грозят 10 години затвор и санкция в размер на 250 000 $ поради подхванатия от нейна страна опит да убие брачна половинка си, като за задачата се е договорила с наемен палач от щата Монтана.

Делото против нея е формирано още през декември предходната година. През октомври Данфорт е отпътувала за Монтана, с цел да се срещне с въпросния палач, който е бил предложен персонално от неин другар. Договорката била за изпълнената задача той да получи 5000 $. Двамата са се срещнали още веднъж след към месец, когато дамата му е предоставила всички негови адреси, фотоси и документи, които биха помогнали в покушението. На по-късен стадий тя е превела по сметката на мнимия палач предплатено половината сума - 2500 $ като знак на признателност, че се е съгласил да извърши поръчката. Впоследствие обаче се оказало, че Данфорт е разкрила проектите си пред полицейски чиновник, който е работил под прикритие.

По-късно тя е арестувана и задържана от федерални сътрудници на интернационалното летище в щата Вашингтон. Катрина Данфорт е направила в съда цялостни признания. Очаква се окончателната присъда да бъде произнесена на 2 декември.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР