32-годишната Кейт Лий от Манчестър се е занимавала с платени

...
32-годишната Кейт Лий от Манчестър се е занимавала с платени
Коментари Харесай

Британска проститутка се пенсионира и разкри шокиращи неща

32-годишната Кейт Лий от Манчестър се е занимавала с платени секс услуги близо 15 години. Но в този момент младата британка е решила да промени живота си. Нейната кариера като компаньонка почнала, откакто фотограф предложил да снима нея и сестра ѝ близначка за лъскаво списание за възрастни. Първоначално девойките театралничили по долни дрехи, а по-късно се озовали в порно промишлеността. Мъжът, който ги снимал, им обяснил, че ще наподобяват доста добре във филми за възрастни.



"Бях тийнейджърка, когато попаднах в тази сфера. Всичко стартира с фотосесия за порно списание, където фотографът ни накара да си свалим блузките и гащите ", споделя Кейт. И по този начин се родил порно дуетът "Кит и Кейт ". След това двете девойки почнали да проституират. А да си намериш друга работа, когато фотосите ти се въртят в десетки нецензурен уеб сайтове, се оказала доста сложна задача.



За близо 15 години Кейт Лий, чието същинско име е Зайнаб Алхатиб, изтърпяла доста. Младата жена непрестанно се чувствала в заплаха, била самотна, почнала да пие. Всъщност, британката се сблъскала с неприятното отношение още в детските си години. В учебно заведение непрестанно ѝ се подигравали, тъй като е от арабски генезис. А най-ироничното било, че хулиганите, които я обиждали, по-късно ѝ станали клиенти.

През леглото на Кейт са минали милиони мъже. С времето тя почнала да разделя клиентите си на групи. "Сигурно имам над 1 млн. клиенти... Бих ги разделила на два типа: едните желаеха да се държа с тях все едно съм им гадже, а другите желаеха да ме дърпат за косата и да ми плюят в лицето ", споделя девойка Лий.

Един ден Кейт решила, че ѝ е време да се пенсионира. Спряла да проституира, почнала работа в бар и се заела с щедрост. Бившата продажница признва, че ѝ харесва да оказва помощ на хората. И в случай че преди е получавала по 200 $ на час, в този момент печели едвам по 100. Клиентите също са разнообразни. Може би и поради това тя към момента взе участие в секс чатове онлайн.

Кейт, която се е занимавала с проституция към 15 години, предлага да се забрани тази специалност. Според нея, доста от девойките попадат в бизнеса от невъзможност, а това не би трябвало да е по този начин. "Мисля, че ще е добре, в случай че забранят проституцията. Много хора попадат тук поради опиати или тъй като няма къде да живеят... Но има и по-добри пътища ", споделя Кейт.




Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР