32-годишната Кет Ли от Манчестър се отказала от платените секс

...
32-годишната Кет Ли от Манчестър се отказала от платените секс
Коментари Харесай

Проститутка забогатя за 15 години с безброй клиенти, сега иска забрана на древната професия

32-годишната Кет Ли от Манчестър се отказала от платените секс услуги преди към 15 години. Сега обаче тя е решила, че всичко би трябвало да се промени. Всичко почнало с това, че Кет и сестра й попаднали на фотограф, който им предложил да вземат участие във фотосесии в списание за възрастни. В началото девойките се снимали по долни дрехи, а след това се оказали забъркани в порноиндустрията. По думите на индивида, който ги снимал, във филмите за възрастни доста се търсели близначки, които си наподобяват мощно.



" Бях подрастваща, когато попаднах в тази сфера. Всичко стартира от фотосесия, където мен и моята сестра близначка ни помолиха да свалим сутиените си, а по-късно и другото. "

Така те основали марката " Кит и Кет ", а по-късно и почнали да се занимават с проституция. Да намериш друга работа, когато фотосите ти са на порносайтовете, се оказало напълно не елементарно.



През това време Кет Ли (с същинско име Зайнеб Алхатиб) предходна през доста инциденти. Подобен бизнес не щади никого. Тя непрекъснато се чувствала в заплаха, била самотна, почнала да пие. Още от детството си се сблъсквала с неприятното отношение на близките. В учебно заведение я тормозили на породист симптом - двете са на половина арабки. По-късно същите тези хулигани почнали да употребяват услугите й.



" Сигурно през леглото ми са минали милиони клиенти. Аз ги разделях на два вида. Едни желаеха приятелско другарство, да се държа като тяхно гадже. А другите желаеха да ме скубят за косата и да ми плюят в лицето. "



В един миг Кет решила, че й е време да се пенсионира. Тя престанала да се занимава с проституция, устроила се на работа в бар и почнала да се занимава с щедрост. По нейни думи, обичала да оказва помощ на хората. Разбира се, в случай че преди е получавала 200 $ на час, в този момент взима единствено 10. И клиентите също са разнообразни.



Но през днешния ден Кет, която се занимавала с проституция към 15 години, предлага да се забрани тази специалност. Във Англия тя може да се работи легално. По думите на Кет множеството попадат в промишлеността от невъзможност и съгласно нея по този начин не би трябвало.



" Мисля, че възбраната на проституцията би била нещо положително. Много хора попадат тук поради опиати или по тази причина, че нямат къде да живеят. Но има по-добри способи, " счита тя.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР