32-годишната Христина Йорданова от плевенското село Козар Белене е в

...
32-годишната Христина Йорданова от плевенското село Козар Белене е в
Коментари Харесай

Млада жена търси помощ за лечение след 13 години живот в болка

32-годишната Христина Йорданова от плевенското село Козар Белене е в инвалидна количка от 13 години след претърпяна автомобилна злополука. Днес тя се бори за живот без болежка и събира средства за интервенция в Турция. Това може да я избави от ежедневните болки в гърба и в кръста, и да върне значително чувствителността на крайниците.


Хриси посреща екипа ни с усмивка в Козар Белене, където живее с родителите си. 13 години след злополуката, преобърнала живота й, има вяра, че нещата ще се подобрят.
Хриси Йорданова: Получих много съществени пострадвания, като най-тежкото ми строшаване беше на гръбначния дирек. Оттогава съм парализирана от кръста надолу.
След шест интервенции болките на Хриси не престават. С тях младата жена се бори всеки ден с упорити тренировки. Шанс за усъвършенстване й дава неврохирург от турска клиника.
Хриси Йорданова: Лекарят сподели, че може да поправя този проблем и надлежно по-късно чувствителността ми ще се усъвършенства в голям %. Надявам се също на смяна и най-много изправянето на гръбначния дирек, тъй като изкривяването е много съществено.
Младата жена разчита на дарителска акция, с цел да събере нужните 60 000 лв. за интервенцията, имплантите и 16-дневния престой в болница. Помагат й доста хора, някои от тях са организирали и специфични благотворителни начинания.
Хриси Йорданова: Вместо букетче, дарете парички надлежно за благотворителна идея и тази идея бях аз, която е необикновено. Доброто у хората съществува и те го демонстрират.
Сега от интервенцията, която ще й донесе живот без болежка, я разделят малко над 12 000 лв.. Днес Хриси има вяра повече от всеки път, че с добротата на хората ще успее.

Дарителската сметка е разкрита в ОББ АД, клон Левски:

IBAN: BG89UBBS80021071787740

BIC: UBBSBGSF

Титуляр: Христина Йорданова Йорданова

 Да помогнем на Хриси Йорданова да живее без болежка Да помогнем на Хриси Йорданова да живее без болежка
Христина Йорданова е на 32 години от с. Козар Белене, община Левски. На 19 години тя претърпява тежка автомобилна злополука, в резултат на която ост...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР