32-годишната бургазлийка от 4 години работела като камериерка в различни

...
32-годишната бургазлийка от 4 години работела като камериерка в различни
Коментари Харесай

Подлагат Камериерки В Хотел В Слънчев Бряг На Нечуван Терор!

32-годишната бургазлийка от 4 години работела като камериерка в разнообразни хотели в Слънчев бряг. В комплекса, където е нападната, е втори сезон. За първи път й се случвало началник да й протяга ръка.

„ Вчера малко преди обед на мен и на моята колежка Веселина Иванова ни се случи нещо неприемливо – бяхме нападнати от шефката Мария (не й знам семейството, тя работи в хотела от месец юли, когато освободиха остарелия ни шеф). Нямаше причина, по никакъв метод не сме я провокирали. Първо още сутринта пристигна на работа доста крива, а по-късно се скара с колежката ми. Изкара ножица, а Веселина – с цел да се отбрани, я хвана за косата и я бутна.

Дойдоха сътрудници и ги разтърваха. След това двете засякохме шефката в асансьора. Отново извади ножица и стартира да крещи: Сега ще ме слушате ли бе, долни камериерки?! Ще ви кажа аз на вас, ще ви е*а майката “. Замахна с ножицата към мен. Аз бях в потрес. След като слязохме, обадих се в полиция. След малко дойдоха чиновници на реда. Управителката даде пояснения и даде обещание, че повече няма да се занимава с нас. По-късно аз трябваше да си взема заплатата от нея, само че взех решение и да напусна, тъй като е неприемливо шеф да се държи по този метод със чиновниците си. Влязох в офиса при нея – тя беше против мен, а сред нас беше чиновник от поддръжката, с цел да може да реагира, в случай че още веднъж стане скандал.

Докато си пишех молбата, тя още веднъж продължи с грубия си език. „ С тая долна камериерка, паплач мръсна, няма да се занимавам. Аз доста бързо ги оправям такива като нея “, наскърбяваше ме тя. След което пък ме заплаши, че в случай че подам тъжба в полицията, неприятно ми се написа. През цялото време думичка не съм й дала отговор. Написах си молбата, завъртях се да си взема чантичката и в идващия момент усетих удари с юмруци по главата и гърба ми.

Обърнах се към нея, попитах я какво и за какво го прави, само че вместо отговор, получих нови удари и нови обиди. Отново ми крещеше: „ Ще ти е*а майката, за нищо не ставаш, отпадък подобен! “. Този път нервите ми не устояха, започнах да бутам служителя от поддръжката, защото той беше сред нас. Управителката обаче отново взе ножицата и я насочи против мен, искаше да ме наръга! За благополучие пристигнаха още сътрудници и съумяха да ни разтърват. Но по този начин и не си получих парите ". Огняна Вълканова твърди, че това не е първият случай на принуждение от страна на шефката. Преди месеци същата е протегнала ръка и на една от рецепционистките. Огняна от през вчерашния ден не е на работа в хотела, макар че по контракт трябвало да остане до 15-и октомври, когато сезонът в комплекса приключвал публично. Младата бургазлийка е подала сигнал и в полицията.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР