32-годишната баскетболистка бе арестувана през февруари на летище в Москва

...
32-годишната баскетболистка бе арестувана през февруари на летище в Москва
Коментари Харесай

Бритни Грайнър: Ще помагам за освобождаването на други американски затворници

32-годишната баскетболистка бе задържана през февруари на летище в Москва за трафик на опиати
Американската баскетболна звезда Бритни Грайнър, която в петък напусна Военния медицински център, където се възстановяваше, откакто бе освободена от пандиза в Русия, съобщи, че ще работи, с цел да върне в родината арестувани американци. Тя желае и да продължи кариерата си в женската НБА.

Грайнър, два пъти олимпийска шампионка и осемкратна участничка в Мача на звездите в НБА, напусна центъра седмица откакто дойде в Форт Сам Хюстън в Тексас, съобщи CNN.

" Последните 10 месеца бяха борба във всевъзможен смисъл. Борех се да запазя вярата си и любовта на доста от вас ми оказа помощ да го направя ", съобщи тя в първото си обществено послание след завръщането си в Съединени американски щати.

" Президент Байдън, вие ме върнахте у дома и знам, че сте решен да върнете и Пол Уилан, и други американци. Ще употребявам платформата си, с цел да ви оказвам помощ ", сподели още Грайнър.

32-годишната Грайнър бе задържана на 17 февруари на летище до Москва за трафик на опиати. Тя съобщи, че е решена да се върна в тима си от НБА.

" Възнамерявам да играя баскетбол за отбора от НБА Финикс Меркюри този сезон и по този начин ще кажа " благодаря " на тези, които ме подкрепяха, писаха персонално ", добави тя.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР