32-годишен мъж загина, а други трима пострадаха при тежка катастрофа

...
32-годишен мъж загина, а други трима пострадаха при тежка катастрофа
Коментари Харесай

Един загинал и трима ранени при тежка катастрофа в Старозагорско

32-годишен мъж почина, а други трима пострадаха при тежка злополука в землището на община Стара Загора. Пътнотранспортното произшествие е станало към 22:40 часа в събота по път II-66, на разклона за село Калитиново, оповестяват от полицията.

Ударили са се " Фолксваген ", ръководен от 23-годишен недееспособен лидер, и " Фолксваген ", ръководен от 47-годишен лидер. По първична информация от удара на място е умрял 32-годишен мъж, пътувал в колата на 23-годишния лидер. Пострадали са 32-годишен мъж и неправоспособния лидер. Пострадал е и 17-годишен пасажер в другата кола. Същите са откарани в болнично заведение.

32-годишният е получил строшаване на бедро, травма на бял дроб и е настанен за лекуване, без заплаха за живота, 23-годишният лидер е получил натъртвания и охлузвания по тялото и отказал да бъде настанен за лекуване.

Пострадалият пасажер от другата кола е получил контузия на костица на ръка и е освободен без заплаха за живота.

Водачите са тествани за приложимост на алкохол с техническо средство – за 47-годишния резултатът е негативен, за 23-годишния е регистриран резултат над 1.2 промила.

В бранш " Пътна полиция " е формирано е досъдебно произвеждане по чл.343, ал.4 вр. с ал.3 писмен знак " б " по отношение на ал.1 вр. с чл.342 ал.1 предложение " трето " от Наказателен кодекс.

Работата по случая продължава под надзора на Окръжна прокуратура-Стара Загора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР