32-годишен мъж от Гоцеделчевско е пребит с метални тръби. В

...
32-годишен мъж от Гоцеделчевско е пребит с метални тръби. В
Коментари Харесай

Побой, палежи на коли и къщи заради... биткойн афера

32-годишен мъж от Гоцеделчевско е пребит с железни тръби. В момента е с травми по краката и ръцете и се лекува в дома си.

Пострадалият е уверен, че боят е поръчан от негов някогашен съучастник, с който до неотдавна изкарвали пари посредством извличане на биткойни. Скарали се поради подозрения за обири, последвали палежи на коли и къщи, както и обири на машини за криптовалути за хиляди левове, съобщи NOVA.

В четвъртък вечерта Илия Ламбрев се прибира и паркира автомобила си пред дома си в село Мосомище. Тогава в тил го атакуват трима маскирани.

" Побойниците се бяха скрили зад паркирал джип. Първо ме напръскаха със спрей, единият ме хвана откъм гърба и стартира да ме души, а другите двама започнаха да ме удрят. Идея си нямам какъв брой време продължи. Сестра ми се появи от терасата и се развика и ме оставиха. Биха ме с стоманени палки ", споделя Илия Ламбрев.

Той е уверен, че побоят е поръчан от някогашния му съучастник Крум Кондов.

" Няма такова нещо, аз съм IT експерт, а не гарант на пребивания. Бях си у нас при фамилията. Имам десетина камери за видеонаблюдение у дома. Може да се види къде съм бил, да ми се ревизира телефонът. Не поръчвам хора и не знам по какъв начин стават тези неща, нямам и такива контакти. Моите контакти са в IT бранша. По през целия ден съм пред компютъра ", съобщи Крум Кондов.

Допреди година пребитият Ламбрев и упрекнатият от него като гарант на побоя Кондов имали общи машини за копаене на биткойни и дружно добивали криптовалута. След време се скарали и завършили партньорството.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР