32-годишен българин е намушкан смъртоносно в Мюнхен след спор между

...
32-годишен българин е намушкан смъртоносно в Мюнхен след спор между
Коментари Харесай

Българин е убит в Мюнхен след дружески запой

32-годишен българин е намушкан смъртоносно в Мюнхен след спор сред другари.

21-годшна жена и 31-годишен другар на убития са обвинени в закононарушението.

И двамата са задържани в жилището, където се разиграло убийството. Във вторник сутринта са разпитани. Те са освободени все още заради липса на съответни съмнения, оповестява локалната полиция.

По време на закононарушението са били в нетрезво положение

Според полицията в Германия преди закононарушението е използвано огромно количество алкохол и от тримата българи.

В понеделник, час след среднощ, над 20 патрулни коли и кола за спешна помощ идват пред жилището в Мюнхен-Перлах. Там екипите на Спешна помощ видели 32-годишния потърпевш да лежи в хола с прободна рана и с заплаха за живота. На мястото са били и негов другар, както и собственичката на жилището, която е подала незабавния сигнал. И двамата са били в нетрезво положение по време на закононарушението. Преди това тримата очевидно са влезнали в изострен спор, подозират от полицията.

В жилището служителите на реда разкрили нож, който евентуално е оръжието на убийството, написа.

32-годишният мъж е умряла в болница към два часа и половина след закононарушението от огромна кръвозагуба, става още ясно от известия в локалните медии.

Развоят на събитията и претекстовете са неразбираеми

От полицията в началото не можаха да дадат информация за претекста, повода за разногласието и точния ход на закононарушението. Разпитани са съседи, които живеят в постройката, където се е разиграло убийството. Разследването се води от комисариат 11 на мюнхенската полиция, който дава отговор за убийствата.

От отдел " Убийства " споделят, че по време на закононарушението в дома не е имало други хора. Тъй като и след разпитите не е станало ясно кой е отговорен за гибелта на мъжа, двамата обвинени са освободени. Решението за предварителното задържане би трябвало да бъде взето не по-късно.

Разследващите се надяват на спомагателна информация, в това число и от лабораторната експертиза на конфискувания нож. Това обаче лишава няколко дни.

Жертвите и обвинените са от България, оповестяват локалните управляващи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР